luni, 9 noiembrie 2009

luni


Am facut blogul asta, dar nu am mai scris de catava vreme. La urma,urmei, de ce sa mai scriu?! Cui i-ar pasa de ce gandesc eu cand lumea e plina de oameni cu certitudini. Nimeni nu se mai indoieste de propria opinie. Tot mai des auzi, crede-ma,stiu eu...sau sunt convins ca... sau am certitudinea ca...Si asta se intampla peste tot, in orice conversatie, oricat de banala ar fi ea. Cateodata ma simt de-a dreptul inferioara...ei au atatea certitudini,iar eu am asa de putine...Cum oare or fi reusit?!
Ei bine, in acest context unde parerea altuia nu prea mai face doi bani, de ce sa ma obosesc sa mai spun ceva pe blogul asta?! Blogul asta pe care nu cred ca il viziteaza cineva...nici nu indraznesc sa-mi imaginez ca mai si citeste ce este scris...

Un comentariu:

Mihai FIRICĂ spunea...

Ema, iti dai seama cum ma simt eu la ziar. Mai sunt unii care-mi spun sa scriu mai simplu... Cat de simplu, intreb eu. ,,Domne, cat sa te citeasca si prostii.,, Na, de aia folosesc eu neologisme si alte ,,porcarii,, prin texte si-i instig sa gandeasca. Cat despre numar, chiar ca e periculos cand ai multi cititori. Ar insemna ca te citesc si prostii.
Cat despre utilitatea scrisului, ce sa mai spun. Iti marturisesc deschis ca daca m-as lasa de scris m-as apuca de fumat. Asadar, abandonatul scrisului dauneaza grav sanatatii.